A vásárlók személyes, buzdító üzeneteit tartalmazó szalagokkal, valamint a kisorsolt szurkolókat mintázó kabalababákkal is támogathatják az olimpiára készülő sportolókat.

A MOB székházában megtartott sajtóeseményen a magyar kereskedelmi lánc vezetői megerősítették: a COOP újabb négy évre szóló támogatási szerződést ír alá a Magyar Olimpiai Bizottsággal.

A COOP továbbra is támogatni kívánja a Magyar Olimpiai Bizottság munkáját, a sportolókat és az olimpiai mozgalmat – jelentette be a sajtótájékoztatón a CO-OP Hungary Zrt. Igazgatóságának elnöke, Csepeli Lajos.

Az elnök beszédében emlékeztetett arra, hogy a COOP Gazdasági Csoport már két évtizede, az atlantai olimpia óta tevékenyen támogatja a MOB munkáját, ezen keresztül hazánk legkiválóbb sportolóit. A kereskedelmi csoport motivációja egyértelmű: „száz százalékig magyar tulajdonban lévő cégként mindig is a hazai sikerekért dolgoztunk” – világított rá Csepeli Lajos. A COOP regionális beágyazottságához, helyi jelenlétéhez, tevékenységéhez lokális társadalmi szerepvállalás is társul. Akár a helyi sportrendezvényekről, a Coop Rallyról, akár a 2010-es árvíz és a vörösiszap-katasztrófa óta létező Coop Segély Alapítvány munkájáról van szó, látható, hogy „a COOP ott van a vidék életében” – fogalmazott Csepeli Lajos.

A COOP immár negyedik alkalommal indítja útjára olimpiai szurkolói mozgalmát, idén „Küldjünk egy nagy hajrát Rióba” címmel. Ennek keretében az ország 1700 településén, közel 2700 COOP üzletben helyeznek ki „Hajrá-szalagokat”, amelyekre a vásárlók személyes, buzdító üzeneteket írhatnak – mondta el az eseményen Tóth Géza. A CO-OP Hungary Zrt. vezérigazgatója hozzátette: a szurkolók szeretetének üzeneteit tartalmazó, összesen több kilométernyi szalagot az olimpiai csapat búcsúztatásán adják át a sportolóknak.

Nem csupán arról van szó, hogy a szurkolói üzeneteket visszük el a sportolókhoz. A sportolókat is elvisszük a vásárlókhoz

– utalt a vezérigazgató az olimpiai mozgalmat népszerűsítő COOP-programokra.

Tóth Géza beszámolt arról is, hogy a COOP szurkolói mozgalma mellett zajló „Kabalacsapat” kampány arcai az immár hatodik olimpiájára készülő Kammerer Zoltán, valamint Jakabos Zsuzsanna lesznek. A sportolók a kampány keretében magukkal vihetik a COOP kabalacsapatot is, amelyeket olyan valódi, hús-vér szurkolókról mintáznak, akik az üzletlánc weboldalán regisztrálnak, és akiket sorsoláson kiválasztanak. A babák az összes magyar szurkoló támogatását képviselik, és ezzel adnak majd erőt a sportolóknak Rióban, a versenyek idején.

Az eseményen megköszönte a COOP segítségét Borkai Zsolt. A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke hangsúlyozta: a COOP két évtizedes támogatása során összehozta a magyar szurkolókat a versenyzőkkel, így sportolóink tudják, hogy a magyar emberek ott állnak mögöttük. Az olimpiai felkészülésről szólva Borkai kijelentette: mindeddig 123 sportoló szerzett olimpiai kvótát, számuk napról napra bővül. „Biztos vagyok benne, hogy a kvótát szerzett versenyzők száma 140 felett lesz” – tette hozzá.

Kemény Dénes is köszönetet mondott a COOP-nak, a férfi vízilabda válogatottnak nyújtott folyamatos támogatásáért. A Magyar Vízilabda Szövetség elnöke, – aki egyben a Coop Segély Alapítvány Kuratóriumának elnöke is – személyes emlékként felidézte azt a közös segítségnyújtást, amelyet a COOP-pal a rászoruló, bajba jutott emberekért tett. Kemény Dénes egyben kijelentette: a COOP akkor kezdte meg az olimpiai csapat támogatását, amikor útjára indult az a férfi vízilabda csapat, amely később három aranyéremmel hálálta meg a magyar szurkolók szeretetét.

Címkék: coop mob olimpia kampány

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.