2018. május 07.

Indul a Pöttyös nyereményjátéka

Az idén 50. születésnapját ünneplő márka különleges játékkal lepi meg fogyasztóit.

Az országos promócióban részt vesz minden Pöttyös Túró Rudi, Fitt Pöttyös Túró Rudi, illetve GURU termék is. Minden ötödik termékkel egy 30 grammos natúr, étbevonatos Pöttyös Túró Rudit nyerhetünk, amennyiben a „TURO RUDI” felirat szerepel a csomagolás belsejében. Ha ezen a helyen egy 9 jegyű kódot látunk, egy gyors regisztráció után már pályázhatunk is az értékes nyereményekre.

A márka tavalyi nyári nyereményjátéka egyébként a 2017-es év egyik legjobb aktivitása volt, így „Az év legsikeresebb promóciója” versenyben ezüst díjjal jutalmazták, az ideivel pedig a jubileum miatt még inkább a fogyasztók kedvében szeretne járni - írják.

Pöttyös nyereményjáték

„A Pöttyös márka félévszázados születésnapja alkalmából különleges nyereményjátékkal készültünk és olyan minőségi ajándékokat válogattunk össze, amelyekkel szélesebb körben is örömet szerezhetünk fogyasztóinknak. Reméljük, hogy sokan velünk játszanak majd a tavasz végi, nyár eleji időszakban, hogy a nyaralás alatt már használni is tudják a Pöttyös strandfelszerelést vagy a MOJO és Apple eszközöket” – mondta el Lanczinger Beatrix, a kampány menedzsere.

Fido Didóval ünnepli a 90. születésnapját a 7UP

4 órája

A 90-es évek ikonikus figurája, Fido Dido most visszatért. A 7UP idén júliusban ünnepelte 90. születésnapját, és a jeles alkalomból termékei csomagolásán visszahozta a népszerű márkahőst.