2013. december 12.

Indul a magyar Spotify

Ingyenes és prémiumcsomaggal, valamint márkapartnerrel rajtol a nemzetközi streaming szolgáltatás.

Ingyenes és prémiumcsomaggal, valamint márkapartnerrel rajtol a nemzetközi streaming szolgáltatás.

Mától használhatják a magyar fogyasztók a Spotify ingyenes zeneszolgáltatását azonnali, legális hozzáféréssel több mint 20 millió zeneszámhoz, mobilon és számítógépen. A streaming szolgáltatás két csomaggal indul: a Spotify Free ingyenes, míg a Spotify Premium offline elérést, jobb hangminőséget és hirdetésmentességet kínál, havi 4,99 euróért.

A Spotify az összes nagyobb és számos független kiadóval, valamint digitális zeneterjesztővel való megállapodás után indul el Magyarországon, hazai partnere a KFC.

A magyar starttal párhuzamosan 19 további országban is elindul a szolgáltatás, valamint ingyenesen elérhetővé válik okostelefonon és (iOS és Android operációs rendszert használó) tableteken is.

A klasszikus rockzene hívei pedig annak örülhetnek, hogy immár a Led Zeppelin összes albuma is elérhető a Spotify felületén.

A Spotify világszerte 55 piacon, több mint 24 millió aktív felhasználóval és több mint 6 millió előfizetővel rendelkezik. A 2008-as bevezetés óta több mint egymilliárd USD jogdíjat termelt a jogtulajdonosoknak, és az IFPI 2011-es felmérése szerint mára a kiadók második legnagyobb digitális zenei bevételi forrása Európában - írja a sajtóközlemény.

Címkék: spotify kfc zene

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.