2010. április 19.

Indul a reklámhét

Ma kezdődik az – immár ötödik – Reklámét. Hat napon át tart, és a hirdetésekről szól.

A Magyar Reklámszövetség, a VISIONED Group és a Merlin Communications közreműködésével megrendezett eseménysorozaton „a gazdasági válság eredményeképpen kialakult piaci helyzet miatt idén kiemelt jelentőségű, a rendezvény sikere különösen fontos a reklámszakma számára” – közölték korábban a szervezők.
„A Reklámhét minden napjára több száz résztvevő jelenlétével számolunk, akiknek megígérjük, hogy nemcsak rengeteg érdekességgel, de egy nagyszerű élménnyel is gazdagabbak lesznek az 5. Reklámhét után” – idézték Markovich Rékát, a Reklámszövetség főtitkárát.
Az esemény minden napja egy-egy jellegzetes hangulatot idéz, így lesz Húzós Hétfő, Kreatív Kedd, Sziporkázó Szakszerda, Csicsergő Csütörtök és Puskaporos Péntek. Az esemény magas szakmai színvonaláról neves ügynökségek kreatív szakemberei, kutatók, főiskolai oktatók, social media és digitális marketing szakértők, reklámfilmrendezők és producerek előadásai kezeskednek.
A szakmai „nagyágyúk” mellett, mint Kaszás György, Mérő László, Réz András, Törőcsik Mária, Papp-Váry Árpád, Mányai Csaba, Fabricius Gábor, a reklámvilág igazi „aranyembere” Klapka György is előad. A reklám megszelídíthetőségéről Boros Lajos beszél majd, Benkó Sándor pedig a hungarikummá vált nagy zenei márka a Benko Dixieland BRAND történetéről számol be.