2011. október 10.

Indul az Országos Média Diákverseny

Tizenegyedik alkalommal rendezi meg a versenyt az OMD Hungary, a feladatot ezúttal a Henkel Magyarország adja a Fa Tini kommunikációja kapcsán.

Tizenegyedik alkalommal rendezi meg a versenyt az OMD Hungary, a feladatot ezúttal a Henkel Magyarország adja a Fa Tini kommunikációja kapcsán. A győztes csapat a tárgyi nyereményeken és a szakmai gyakorlaton túl részt vehet a jövő évi Médiapiac konferencián is.

Ismét megrendezi az Országos Média Diákversenyt az OMD Hungary, az idei verseny immár a tizenegyedik a sorban. A feladatot ezúttal a Henkel Magyarország adja, a Fa Tini kommunikációjához kapcsolódóan.

2011. november 4-ig nevezhetnek a főiskolai, egyetemi hallgatók az írásos anyagokkal, majd a legjobb csapatok szóbeli döntőn vehetnek részt november 25-én.

A tárgyi nyeremények mellett féléves szakmai gyakorlatot lehet nyerni. Idén lehetőség van arra, hogy a gyakorlatot több helyen, az időt megosztva töltse el a győztes csapat, így megismerheti a kampánytervezés teljes folyamatát.

Emellett a győztes csapat és kísérő tanára különdíjként részt vehet és bemutathatja verseny projektjét a Médiapiac 2012 konferenciánkon jövő márciusban.

A versennyel az OMD Hungary célja elősegíteni a kommunikációs stratégiai tervezés, ezen belül a médiatervezés gyakorlati megismerését, népszerűsítését, illetve hozzájárulni a hallgatók szakmai fejlődéséhez. A verseny egy valódi ügynökségi pályázatot szimulál, ahol tapasztalatokat szerezhetnek a versenyzők arról is, hogy mit él át egy ügynökség tender helyzetben.

 

 

További információ:

A verseny oldala: www.omd.hu/mediaverseny

A verseny facebook oldala: www.facebook.com/OrszagosMediaDiakverseny