2018. március 14.

Influencer Marketing képzést hirdetnek

Az IMEC 2018 tavaszán számos workshop mellett 4 hosszabb kurzust indít több mint 200 résztvevővel.

A március 23-án induló, 6 alkalmas „Kommunikáció az Y és Z generációkkal – Online felületek influencerei” képzés átfogó képet nyújt a téma irányt érdeklődő kommunikációs szakembereknek a pszichológiai vonatkozásoktól a legfrissebb hazai és nemzetközi kutatásokon át a jogszabályi környezetig és best practice megoldásokig - írják.

A résztvevőkkel influencer menedzsement cégek, influencerek, és ezen a területen sikeres kommunikációs ügynökségek és vállalatok magyarországi és regionális vezetői ismertetnek meg sikeres kampányokat, best practice megoldásokat. Kutatók vázolják fel a hazai és nemzetközi trendeket, mutatják be a kampányok hatékonyságának mérésére alkalmas technikákat, szoftvereket. Szó lesz a kreatív videós tartalmak tervezéséről, megosztásáról, a márkák és a kreátorok együttműködéséről.

A témához kapcsolódik az IMEC és az MRSZ által februárban meghirdetett Felelős Kommunikáció Díj, amely azokat az influencereket, ismert személyeket, youtubereket emeli ki és díjazza, akik felelősen, pozitív értékeket közvetítve kommunikálnak elsősorban a fiatalabb generációk felé.

Az IMEC 2018 tavaszán számos workshop mellett 4 hosszabb kurzust indít több mint 200 résztvevővel. Mind a 4 kurzus egyben az ELTE hallgatói számára kreditpontos tantárgy is. Ebben a szemeszterben is biztosítanak egy-egy Hallgató Ösztöndíjat minden képzésre, mellyel a hátrányos helyzetű, tehetséges diákok számára nyújtanak lehetőséget az ingyenes részvételre.