1000 kép alatt nincsen poszt, szakadó eső vagy megfázás sem akadály és még egy-egy Instabaki is belefér – a legnépszerűbb influencer lányok avattak be kulisszatitkaikba, trükkjeibe a közelgő Influencer Fesztivál apropóján, ahol szeptember 19-én még több tippet leshetünk el többek között Dukai Reginától, Iszak Esztitől és Annoni Zitától. Az „influencer kisokos” hasznos tanácsokkal látja el a feltörekvőket, az influencer marketing szereplőit és a lelkes érdeklődőket.

Dukai Regina több mint 300 000 Instagram-követővel az egyik legnépszerűbb social media sztár hazánkban, sikerének titka pedig az összhatásban rejlik - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

„Figyelek arra, hogy ne csak az adott kép legyen jó, hanem legyen egységes az oldalam.

Az Instagramra úgy tekintek, mint egy személyes fotóalbumra, amit telerakok szép képekkel.

A célom, hogy aki megnézi az oldalam, pozitív, inspiráló tartalmakkal találkozzon, hogy felüdülés legyen betekinteni az életembe. Arra azonban ma már figyelek, hogy inkább lifestyle, mint magánéleti képeket posztoljak” – kezdte a csinos műsorvezető, modell, aki pár hasznos trükkbe is beavatott minket.

„A jó kép kulcsa a sok fény, nyáron szinte élnek a színek. A másik titok, hogy 1000 kép alatt nincsen poszt – nevet Regina –

Sorozatot szoktam lőni egy képhez, ami minimum 300 képet jelent. Ezekből választom ki azt az egyet, amit posztolok.

Egy ilyen sorozatban figyelem, hogyan mozog, libben a haj, mennyire természetes a mozdulat. Egy jó kép mögött 1000 rossz áll” – osztotta meg trükkjeit Regina, aki egy nyaralás alatt legalább 3 szett ruhát is tart magánál a webshopja készletéből, hogy minél változatosabb képeket tudjon készíteni.

 

Dukai Regina
Dukai Regina

Iszak Eszti szerint figyelni kell arra, mire mozdulnak a követők, mi érdekli őket, és azt a vonalat kell erősíteni, ha valaki sikeres social media felületet szeretne.

„Igyekszem változatosan feltölteni az oldalam, szeretem például az utazós képeket, amiket a követőim is várnak.

Megfigyeltem, hogy szeretik a világos és minél egyértelműbb képeket is, amiken nincs túl sok zaj.

Épp ezért mostanában olyan filtereket használok, amik világosítják a képeimet” – mondta Eszti , majd elárulta: megesik olykor egy-egy Insta-baki is.

Iszak Eszti
Iszak Eszti

„Volt már olyan fotózásom, amikor ránk szakadt az ég, de az utolsó percig is készítettük a képeket. Olyan is történt, hogy egy Instastory-t hanggal tettem ki, amit nem úgy szerettem volna megosztani, így amikor észrevettem, gyorsan letöröltem” – mondta nevetve Eszti, aki kizárólag olyan ügyfelekkel dolgozik együtt, akik beleillenek a profiljába és akikkel tud azonosulni.

Annoni Zita, az Influencer Fesztivál másik fellépője egy megfázást is „bevállalt” a tökéletes fotóért, Mádai Vivien pedig az őszinteségre és hitelességre esküszik, ha a social media felületeiről van szó. A rendezvényt szeptember 19-én, a Budapest Music Centerben tartják.