2016. október 25.

Ingatlanos applikáció a Jófogástól

10 ezer androidos letöltés után előrukkoltak az iOS változattal is. A keresési lehetőségek körét folyamatosan bővítik.

Napjaink ingatlanpiaci fellendülése a hirdetési portálokat is egyre nagyobb kreativitásra ösztönzi. Számos honlap próbál segítséget nyújtani ingatlankeresők formájában, és már applikáció is készült erre a célra. A Jófogás saját androidos appja egymilliós letöltésszámot ért el, de a cég külön alkalmazást fejlesztett a lakáskeresők számára. A munkán 100%-ban magyar szakemberek dolgoztak.

„Kezdetben csak Androidra készítettük el a Jófogás Ingatlan appot, és mivel az elérte a 10.000-es letöltésszámot, másfelől az ingatlan kategóriánk is trendkövetésen és így nagyléptékű fejlesztésen esett át, úgy döntöttünk, eljött az ideje az iOS verziónak” – mondta el Palocsay Géza, a cég ügyvezetője.

Az alkalmazásban megtalálhatók azok az alapbeállítási lehetőségek, amellyel minden ingatlankereső – legyen szó bérlésről vagy vásárlásról – kezd: területi elhelyezkedés, ár, négyzetméter, állag, az épület anyaga, erkélyes mivolt stb.-, de emellett számos extra funkció segíti az igények kielégítését, mint az online térkép alapján történő szemezgetés, de hamarosan a lakásközeli BKK járatokról is tájékozódhatunk, sőt külön parméterként állíthatjuk be, mennyire közel vágyunk élni egy metrómegállóhoz. A Jófogás reszponzív honlapján ezek a lehetőségek már a felhasználók rendelkezésére állnak, átvitelük az appba folyamatos. A szűrési opciók tárháza is bővült, így igen gyorsan lehet a kínálatot a számunkra releváns választékra korlátozni: a döntést olyan hozzáadott plusz paraméterek is segíthetik, mint az energiatanúsítvány, a közös költség, a lakásfelszereltség, a fűtés típusa, a kilátás, a kertes mivolt (akár mérettel is!) vagy éppen a parkolási lehetőségek.

Ha pedig megvan a kiszemelt lakás, a kapcsolatfelvételt egy SMS rendszer segíti, ahol egy gombnyomással lehet időpontot egyeztetni.

Az Android verzió itt, az iOS verzió itt érhető el.