2020. július 31.

Ingatlanügyekben csalók élnek vissza a Magyar Vöröskereszt nevével!

A Vöröskereszt bejelentés alapján értesült róla, hogy Nógrád megyei csalók ingatlan adás-vétel kapcsán jogosulatlanul hivatkoztak a Magyar Vöröskereszt nevére.

A Magyar Vöröskereszt Nógrád Megyei Szervezete lakossági bejelentés alapján értesült róla, hogy a térségben ismeretlenek ingatlan adás-vétel kapcsán jogosulatlanul hivatkoznak a Magyar Vöröskeresztre. A karitatív szervezet önkéntesének adják ki magukat, hogy így igazolják a megbízhatóságukat közvetítőként, segítőként vagy vásárlóként felajánlkozva.

A Magyar Vöröskereszt kijelenti, hogy sem Nógrád megyében, sem az ország más területén jelenleg nem kínál eladásra ingatlant. Egyben arra kér mindenkit, tegyen bejelentést a rendőrségen, illetve lépjen kapcsolatba az országos vagy megyei Vöröskereszt szervezetekkel, ha ingatlanügyben bárki bármilyen módon rájuk hivatkozik.

A szervezet az ügy kapcsán már megtette a szükséges lépéseket, és a jövőben is arra kér mindenkit, tegyen bejelentést, ha úgy gondolja, hogy a Magyar Vöröskereszt nevét jogosulatlanul használják vagy visszaélnek vele.

Sok céget a kiszámíthatatlan kommunikáció vitt csődbe

2 napja

Hogyan állhatnak talpra a magyar vállalkozások a koronavírus-járványt követően? És vajon milyen kommunikációs eszközöket kell bevetnünk? Langmár Zsuzsa, kommunikációs szakember szerint a kulcsszó a stabil online jelenlét.