2016. szeptember 20.

Ingyen nézhető Rihanna és a Metallica

A Vodafone ügyfelei a Mobil Vodafone alkalmazás segítségével díjmentesen nézhetik a New York-i Global Goals Mobile Show-t, amelyen a házigazda Hugh Jackman mellett olyan világsztárok lépnek majd fel, mint Rihanna vagy a Metallica.

A Central Parkban megrendezésre kerülő koncert az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljait bemutató egyhetes programsorozat záró eseménye lesz.

Az online streaming közvetítést a Mobil Vodafone alkalmazáson keresztül adatforgalmidíj-mentesen, az egyes csomagokba foglalt adatkeret felhasználása nélkül élvezhetik az érdeklődők. A koncertet élőben magyar idő szerint szeptember 24-én éjféltől vasárnap hajnali 4 óráig lehet nyomon követni, ezt követően pedig szeptember 25-és 26-án számos egyéb exkluzív tartalom mellett szintén díjmentesen lehet megnézi a show legérdekesebb részleteit az alkalmazáson keresztül. (Az alkalmazás letölthető Androidra, iPhone-ra és Windows Phone-ra is.)

A Vodafone, mint a fenntartható és felelős működés iránt elkötelezett vállalat, több más szolgáltatóval együtt örömmel csatlakozott az ENSZ Fenntartható Fejlődési Céljairól (Global Goals for Sustainable Development) szervezett New York-i Fenntartható Fejlődési Célok Hete eseménysorozathoz, hogy a minél többek figyelmét felhívhassa a globális célokra.

Az ENSZ 193 tagállama 2015. szeptember 25.-én fogadta el a 2030-ig megvalósítandó globális fenntartható fejlődési célokat. A rendezvénysorozat oldala, a GlobalGoals szerint „ahhoz, hogy 2030-ra felszámoljuk a szegénységet, hogy harcoljunk a klímaváltozás és az egyenlőtlenség ellen, már idén teret kell adni a nőknek, lányoknak, asszonyoknak, mert azok a célok, amelyek nekik megfelelnek, meg fognak felelni az egész világnak”. Éppen ezért a szervezők világszerte arra kérik a nőket, asszonyokat, lányokat, hogy hallassák a hangjukat és mondják el, valójában mit szeretnének elérni.

A 17 cél: