2020. november 20.

Ingyenes Covid-csomagot nyújt a szálláshelyek számára a Bonomi

Startupjukkal a hotelek járvány alatti és utáni működését segítenék a legújabb marketing- és ügyfélkommunikációs eszközökkel.

Tavasszal nagy sikerű akciót hirdetett a magyar szállodatechnológiai startup: a kényszerűségből üzemszünetet tartó hazai szálláshelyek számára ingyen elérhetővé tették termékük, a Bonomi Asszisztens azon legfontosabb elemeit, amelyek hatékony segítséget nyújtottak a járvány miatt még fontosabbá váló közvetlen kommunikációban.

Az újra bizonytalanná vált helyzetben ismét kiemelten fontos a gyors, pontos tájékoztatás. A Bonomi Asszisztens azzal segíti a vendéglátósok munkáját, hogy a nap 24 órájában elérhető a szálloda weboldalán és Facebook oldalán, ahol azonnal és automatikusan képes tájékoztatni a foglalni vágyó vagy foglalással rendelkező vendégeket. Információt nyújt a szálloda nyitvatartásáról, az üzleti utazók fogadásának feltételeiről, a meglévő foglalások módosításáról továbbá az érdeklődők fel is tudnak iratkozni a szállodával (és újranyitással) kapcsolatos hírekre is, közvetlenül Messengeren - tájékoztatott Dencs Gábor, a Bonomi ügyvezetője.

Az ingyenes COVID csomag abban is segíti a szállodákat, hogy az év utolsó két hónapjában hagyományosan erős ajándékutalvány értékesítés idén még jobban sikerüljön. Az Asszisztens a dinamikus beszélgetés flow-k és follow-up üzenetek segítségével rendkívül hatékonyan juttatja el a beszélgetést kezdeményezőket az ajándékutalvány vásárlásáig. A Messenger platformnak köszönhetően mindez ráadásul könnyen összekapcsolható különböző Facebook PPC kampányokkal és akár nyereményjátékokkal is.

Címkék: szálloda bonomi