2016. december 20.

Ingyenes Viber matricák a Nosalty-tól

A NoSalty ezzel szeretne még több kedves gesztust és humort vinni a közös főzés és az ünnepi készülődés pillanataiba.

Juci és Maci, a csomag két főhőse az ünnepek izgalmán keresztül szeretne hozzájárulni a leggyakoribb érzéseink kifejezéséhez – legyen szó örömről, bánatról, vidámságról, szeretetről. „A NoSalty szerkesztőségében szinte mindenkinek van valamilyen háziállata, melyek állandó szereplői az irodai életnek, így nem is volt kérdés, hogy Maci karakterét valamelyikünk kedvencéről mintázom majd. Egyikünk kutyusa és saját cicám megrajzolt figurái közül végül az én cicámat választottuk a NoSalty kislány-szakácsa mellé, így külön élmény volt számomra a stickerek rajzolása" – mesél a tervezési folyamatról a matricák készítője, Sas Orsolya, a NoSalty fejlesztési és művészeti igazgatója. A matricák ezen a linken érhetők el.

A NoSalty a Viber kiemelt partnereként 2016 szeptemberében indította el közösségi csatornáját a Viberen, majd ezt követően 2016. november 30-án a NoSalty Viber Chat Botot ahol a követők könnyen, gyorsan kereshetnek recepteket és értesülhetnek a legújabb receptekről és hírekről.

Címkék: média nosalty.hu viber

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.