2017. május 10.

Ingyenes magyar újítás spórolhat nekünk milliókat

Május 9-én indult a kommunikációs kampánya a magyar fejlesztésű Árminimumnak.

Mostantól nem kell szisztematikusan átnéznünk több hirdetési weboldalt, elég, ha az egyiken találunk egy nekünk tetsző ingatlant: a hiánypótló ingatlanpiaci találmány rögtön megmutatja, mi az ahhoz tartozó legalacsonyabb ár, és a különböző hirdetésekben lévő, az ingatlanról készült fotókat is összegyűjti egy helyre, hogy időt spóroljon nekünk. A bővítményt egy kattintással telepíthetjük az internetböngészőnkre.

A kampány célja az Árminimum, vagyis a magyar fejlesztésű, ingatlankeresést megkönnyítő Chrome és Firefox bővítmény megismertetése, egyszerű elérhetőségének és használatának bemutatása, a használat előnyeinek szemléltetése.

Az eladó lakásokat gyakran több ingatlanközvetítő hirdeti egyszerre, ráadásul különböző ingatlanportálokon és eltérő árakon. Ezért az online “hirdetési zajból” nehéz kiszűrni, megtalálni a legjobb ajánlatot adott lakásra vonatkozóan, amit az Árminimum megtesz helyettünk: végre egyetlen kattintással megtudhatjuk, hol kínálják a kiszemelt lakást a legolcsóbban. Ezt mutatja meg a május 9-én startoló launch kampány, amely online csatornákat használ, hogy eljusson a potenciális ingatlanvásárlókhoz, a célcsoporthoz.

A kampányban klasszikus pr-fogásokat, edukációs videót, kampányvideót és annak virális terjesztését használják a résztvevő szakemberek, illetve az influencer marketing eszközével is élnek: két blogger és egy vlogger is részt vesz a háromhetes projektben, szponzorált tartalom előállításával.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.