2017. május 10.

Ingyenes magyar újítás spórolhat nekünk milliókat

Május 9-én indult a kommunikációs kampánya a magyar fejlesztésű Árminimumnak.

Mostantól nem kell szisztematikusan átnéznünk több hirdetési weboldalt, elég, ha az egyiken találunk egy nekünk tetsző ingatlant: a hiánypótló ingatlanpiaci találmány rögtön megmutatja, mi az ahhoz tartozó legalacsonyabb ár, és a különböző hirdetésekben lévő, az ingatlanról készült fotókat is összegyűjti egy helyre, hogy időt spóroljon nekünk. A bővítményt egy kattintással telepíthetjük az internetböngészőnkre.

A kampány célja az Árminimum, vagyis a magyar fejlesztésű, ingatlankeresést megkönnyítő Chrome és Firefox bővítmény megismertetése, egyszerű elérhetőségének és használatának bemutatása, a használat előnyeinek szemléltetése.

Az eladó lakásokat gyakran több ingatlanközvetítő hirdeti egyszerre, ráadásul különböző ingatlanportálokon és eltérő árakon. Ezért az online “hirdetési zajból” nehéz kiszűrni, megtalálni a legjobb ajánlatot adott lakásra vonatkozóan, amit az Árminimum megtesz helyettünk: végre egyetlen kattintással megtudhatjuk, hol kínálják a kiszemelt lakást a legolcsóbban. Ezt mutatja meg a május 9-én startoló launch kampány, amely online csatornákat használ, hogy eljusson a potenciális ingatlanvásárlókhoz, a célcsoporthoz.

A kampányban klasszikus pr-fogásokat, edukációs videót, kampányvideót és annak virális terjesztését használják a résztvevő szakemberek, illetve az influencer marketing eszközével is élnek: két blogger és egy vlogger is részt vesz a háromhetes projektben, szponzorált tartalom előállításával.

„Széndobálókat” keres a Heineken

9 órája

Fenntarthatósági témákra érzékeny egyetemistáktól, főiskolásoktól vár ötleteket ökológiai lábnyomának további csökkentésére a társaság.