2017. szeptember 26.

Ingyenes stílustanácsadás indul az Arena Plazában

A két órás szolgáltatás keretében Oláh Dóra, elismert stylist és divatblogger ad profi tippeket mindazoknak, akik szeretnék felfrissíteni ruhatárukat.

A piac legnagyobb divatkínálatát felvonultató Arena Plaza szeptembertől új, ingyenes stílustanácsadással bővíti szolgáltatásait, így trendérzékeny vásárlói még könnyebben eligazodhatnak a divat folyamatosan változó világában. A két órás szolgáltatás keretében Oláh Dóra stylist, divatblogger személyre szabott tippekkel, tanácsokkal segít a vásárlóknak megtalálni a legjobb outfiteket a bevásárlóközpont hatalmas kínálatából.

„A stílus kiegyensúlyozottabbá tesz bennünket. Hiszek abban, hogy a harmonikus külsővel még sikeresebbek lehetünk. Sokan nem is sejtik, egy-egy új szín, vagy fazon mennyit dobhat a megjelenésükön. Célom, hogy az Arena Stylist szolgáltatással segítsek mindenkinek megtalálni a saját, személyes stílusát és újdonságot, színt csempésszek a mindennapi rutinba” – mondta el Oláh Dóra.

„Piacvezető bevásárlóközpontként folyamatos megújulásra van szükség. Az Arena igényes, céltudatos vásárlói magas elvárásokkal érkeznek, a vonzó márkák mellett ezért új szolgáltatásokkal szeretnénk élménnyé tenni a vásárlást. Az exkluzív Arena Stylist tanácsadás keretében vásárlóink szakértő segítségével térképezhetik fel üzleteinket és hasznos tippeket kapnak saját stílusuk kialakításához is” – mondta el Gedeon Éva, az Arena Plaza marketing menedzsere.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

7 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.