2012. augusztus 21.

Inkább számítógépeznek, mint tévéznek a férfiak

Az okostelefonok sem sokkal maradnak le népszerűségben, s ha okostelefon, akkor iPhone - derül ki az AskMen.com kutatásából.

Az okostelefonok sem sokkal maradnak le népszerűségben, s ha okostelefon, akkor iPhone - derül ki az AskMen.com kutatásából.

Ha szórakozás, akkor inkább számítógép, mint tévé, derül ki az AskMen.com kutatásából, amely összesen 55 ezer férfi szokásait vizsgálta négy jelentős piacon: Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.

Az eMarketer cikke szerint a megkérdezettek fele töltötte szabadideje legjelentősebb részét a számítógépével, míg 24 százalék mondta azt, hogy a legtöbbet tévézik. Nem maradnak le az okostelefonok sem: 21% számára ez a fő szabadidős kütyü-tevékenység.

Ha pedig okostelefon, akkor az iPhone magabiztosan vezet. A megkérdezett okostelefon tulajdonos férfiak 46 százaléka nyomogatja az Apple kütyüjét, míg androidos telefonja 26 százaléknak van. A bronzérem a Blackberry-é.

Nemzetközi díjat kapott Sztaniszláv András

2 órája

A Magyar PR Szövetség alelnöke péntek este vette át az elismerést a szerbiai Zlatibor-ban. A PRO.PR Award olyan kommunikációs szakembereket díjaz, akik munkájukkal segítik a PR szakma fejlesztését és javítják megítélését.

Kezdeményezés a fenntartható ökoszisztémáért

3 órája

A legnagyobb hazai vállalatok fogtak össze annak érdekében, hogy szakmai tudásukkal, tapasztalatukkal és kapcsolatrendszerükkel együttesen segítsék 100 startup nemzetközi sikereit.