2012. augusztus 21.

Inkább számítógépeznek, mint tévéznek a férfiak

Az okostelefonok sem sokkal maradnak le népszerűségben, s ha okostelefon, akkor iPhone - derül ki az AskMen.com kutatásából.

Az okostelefonok sem sokkal maradnak le népszerűségben, s ha okostelefon, akkor iPhone - derül ki az AskMen.com kutatásából.

Ha szórakozás, akkor inkább számítógép, mint tévé, derül ki az AskMen.com kutatásából, amely összesen 55 ezer férfi szokásait vizsgálta négy jelentős piacon: Ausztráliában, Kanadában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.

Az eMarketer cikke szerint a megkérdezettek fele töltötte szabadideje legjelentősebb részét a számítógépével, míg 24 százalék mondta azt, hogy a legtöbbet tévézik. Nem maradnak le az okostelefonok sem: 21% számára ez a fő szabadidős kütyü-tevékenység.

Ha pedig okostelefon, akkor az iPhone magabiztosan vezet. A megkérdezett okostelefon tulajdonos férfiak 46 százaléka nyomogatja az Apple kütyüjét, míg androidos telefonja 26 százaléknak van. A bronzérem a Blackberry-é.

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

23 órája

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.