2016. július 29.

Innovációs díjat kapott a Samsung

A Smart UX Center lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon tárolják, másolják, nyomtassák és megosszák a különböző formátumú dokumentumaikat.

A Samsung Electronics Smart UX Centere elnyerte az Outstanding Achievement in Innovation kitüntetést a Buyers Laboratory (BLI) 2016-os nyári díjátadóján.

A BLI, a dokumentumkezelő eszközök és szoftverek vezető, független értékelője magas minősítéssel ismerte el a Samsung Smart UX Centerét, kiemelve azon egyedi és innovatív tulajdonságait, amelyek testre szabják és kiterjesztik a nyomtatófunkciókat, hogy azok maradéktalanul kielégítsék az ügyfelek igényeit.

„A Smart UX Center az androidos tabletek felhasználói felületét a jelenleg elérhető app store-ok előnyeivel ötvözi a végfelhasználók, a viszonteladók és a rendszergazdák számára egyaránt. Mindezzel a Samsung tovább erősíti vezető pozícióját, hiszen a jövőben egyre több multifunkciós nyomtatógyártó követi majd ezt az applikációkra épülő tendenciát” – mondta el Jamie Bsales, a BLI irodai munkafolyamatokhoz kapcsolódó megoldások elemzési részlegének igazgatója.

A BLI szerint a Samsung UX Center egy kiemelkedően innovatív iparági fejlesztés. A Printing APP Center alacsony költségű – sokszor ingyenes – alkalmazásai és widgetei segítségével a felhasználók saját igényeiknek megfelelően jelentősen javíthatják multifunkciós nyomtatójuk teljesítményét.

„A Samsung UX Center a nyomtatási feladatok digitalizációjával egy akadály nélküli nyomtatási környezetet teremtett, így 2014-es megjelenése óta világszerte számos iroda munkafolyamataiban hozott változást” – mondta el David SW Song, a Samsung Electronics nyomtatási megoldások üzletágának alelnöke. – Az irodai innováció terén piacvezető vállalatként a Samsung továbbra is csúcstechnológiás, felhasználóbarát nyomtatókat és szolgáltatásokat fejleszt.”

A Buyers Lab (BLI) a globális digitális iparághoz kapcsolódó elfogulatlan és megbízható információkat, tesztadatokat és versenyképes értékesítési eszközöket biztosító szervezet. Évente kétszer, nyáron és télen a BLI kiosztja a Pick és az Outstanding Achievement díjakat, amelyekkel egy egyedi, szigorú értékelési rendszert követve a nagy teljesítményű nyomtató eszközöket és szoftvereket ismerik el.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.