2014. november 04.

Innovációs fesztivált indít a Cannes Lions

Új díjat is osztanak jövőre a világ legjelentősebb kreatívfesztiválján.

Új díjat is osztanak jövőre a világ legjelentősebb kreatívfesztiválján.

A közlés szerint a technológia és az adatok felértékelődésére, azoknak a kreativitásra, a nagy ötletek születésére gyakorolt hatására reagál a Cannes Lions most bejelentett újításaival.

Ennek jegyében kiterjesztik az Innovation Lions kategóriát, és jövőre értékelni fogják a márkázott technológiai megoldásokat, illetve a hirdetéstechnológiai platformokat és modelleket egyaránt.

Újdonság lesz a Creative Data Lions, amely az adatok ötletekre, kreativitásra gyakorolt hatását ismeri el. Avagy azt vizsgálja, hogy adatok hogyan befolyásolják a történetmesélés hatását és a fogyasztói elköteleződés mélységét.

Az innovációs díj annyiban is felértékelődik, hogy 2015-ben kétnapos fesztivált kap az alaprendezvényen belül. Az innovációs fesztiválra 2015. június 25-26-án kerül sor.

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

15 órája

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

16 órája

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.