2017. november 22.

Instagramon hallatta gyermekek hangját az UNICEF

Az esemény létrejöttében hazánk legfiatalabb ügynöksége, a squ.Ad is közreműködött.

A gyerekek világnapján az UNICEF globális kampányt indított, hogy felhívják a figyelmet a gyerekjogokra. A squ.Ad az UNICEFGyerekhang program keretében influencer-kerekasztal beszélgetést szervezett a gyermekjogok témájában.

A POME irodájában megtartott rendezvény során egészen fiatal influencerekkel beszélgetett Kovács Anna Sára, az UNICEF gyerekjogi munkatársa.

Kérdéseire többek között Trunk Tamás (14 éves branding- és sneaker szakértő) valamint Sipőcz András, Csipesz (17 éves influencer) válaszoltak, miközben az Instagram Live-on közvetített beszélgetéshez kapcsolódóan rengeteg kérdés érkezett a nézők részéről is.

A kerekasztal tagjai már az esemény előkészítésében is részt vettek, valamint Instagram Story bejegyézesekkel irányították az online érdeklődést a közvetítésre, melyek összesen 27 célzott poszttal 152 382 fős elérést hoztak a célcsoporton belül csupán 10 óra leforgása alatt.

A videót az UNICEF hivatalos Facebook-oldalán tekintheti meg.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.