2017. július 13.

Integrált kampány a STR8-től

Saját történeteik és kihívásaik megosztásával mutatták meg egyéniségüket a C-generáció tagjai a B.U. és STR8 parfümök nyárindító kampányában.

A kampány közösségimédia-felületeinek összehangolt működésével és az influencerek bevonásával a SAKKOM Interaktívot bízta meg a parfümök hazai forgalmazója, a Sarantis Hungary Kft.

A C-generációsok közösségi bevonására épülő, lassan egy hónapja futó kampány keretében már több száz fiatal engedett bepillantást saját kihívásaiba és történeteibe a B.U. és STR8 microsite-jain. „Az új illataink és a bevezetésükhöz kapcsolódó kampányunk azt üzeni a fiataloknak, hogy tűzzenek ki célokat, illetve mutassák meg személyiségük sokszínűségét" – magyarázta Deli Károly, a Sarantis Hungary Kft. marketing managere. A C-generáció tagjai az ehhez kapcsolódóan létrehozott micorsite-okra tölthették fel saját „Absolute me" történeteiket, illetve hozhattak létre kihívásokat.

A közösségimédia-felületek mellett a kampány egyik alappillérét a népszerű hazai vloggerek bevonása jelentette. „A C-generáció tagjai már több időt töltenek YouTube-videók nézésével, mint tévézéssel, így egyértelmű volt, hogy nem hagyhatjuk ki ezt a csatornát" – tette hozzá Kozarek Andrea, a SAKKOM Interaktív szakmai igazgatója.

A közösségi csatornákon kívül Google AdWords kampány, pr cikkek, bannerek, tévéspot és promóciók egészítették ki a kampányt. A médiatervezésért és –foglalásért a Maximize Médiaügynökség felelt, a tévéspotokat a Bold Ogilvy készítette, a promóciókat, valamint a Campus Fesztiválon való megjelenést pedig a Spice Communication menedzselte.