Magyarország legnagyobb hipermarket lánca, a Tesco november közepén összesen tizenegy buszmegállóban nyitott interaktív áruházat Budapesten. Az egyedi megjelenésű megállókban kedvünkre válogathatunk a termékek közül, amiket a Tesco Online Bevásárlás alkalmazás vonalkód leolvasójának segítségével ott helyben, percek alatt be is szerezhetünk. Így akár már a buszra várva is elintézhetjük bevásárlásainkat, pont úgy, mint egy igazi Tesco áruházban.

Dél-Korea és az Egyesült Királyság után már Magyarországra is megérkeztek a Tesco interaktív áruházai. A buszmegállókba az Isobar Budapest kreatívkoncepciója alapján telepített virtuális boltok polcairól a várakozók munkába menet, vagy egy fárasztó, rohanós nap után a Tesco Online Bevásárlás mobiltelefonos alkalmazásába épített vonalkód leolvasó segítségével vásárolhatják meg a plakátokon látható termékeket.

A már ismert online bevásárlási módokhoz képest a Tesco legújabb szolgáltatásának előnye, hogy a megvásárolni kívánt termékeket különösebb keresgélés nélkül, azonnal a kosarunkba tehetjük. Ehhez elég csupán a termékek alatt található vonalkódot beolvasni.

A megállókban látható termékpalettát úgy állították össze, hogy a megtaláljunk mindent, amit egy átlagos családi bevásárlás alkalmával általában keresünk, így a buszra várva csaknem száz termék – pékáruk, zöldség-gyümölcsök, hús- és tejtermékek, száraz- és vegyi áruk – közül válogathatunk.

És ha a járatunk esetleg az előtt érkezne meg, mielőtt a kosarunkat megtöltöttük volna, a vásárlást bárhol és bármikor tovább folytathatjuk az Online Bevásárlás alkalmazásban. A kosarunk összeállítása után pedig házhozszállítási időpontot is foglalhatunk, vagy kiválaszthatjuk a hozzánk legközelebb eső Átvételi Pontot, ahol bevásárlásunkat ingyenes összekészítés után személyesen vehetjük át.

Az interaktív áruházak a bolti és az internetes vásárlás előnyeit kihasználva, remekül ötvözik a vásárlás közbeni válogatás élményét az online vásárlás kényelmével. A visszajelzések szerint az egyedi buszmegállók nyújtotta új vásárlási lehetőséget az utazóközönség is kedveli, hiszen az alkalmazáson keresztül történő vásárlások száma már a kampány első időszakában is érezhetően megnőtt.

Az Isobar Budapest és a JCDecaux outdoor médiaügynökség együttműködésében készült, buszmegállókba telepített interaktív áruházak november 17-én nyitottak, és előreláthatólag február végéig várják vásárlóikat. (x)

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.