2016. szeptember 15.

Internetes applikációval támadnak az Észbontók

Szeptember 15-től új évaddal és szereplőkkel, mulatságos kérdésekkel és elképesztő válaszokkal térnek vissza az Észbontók a Viasat3-ra.

A műsorban továbbra is női és férfi csapatok versengenek egymással az értékes nyereményekért. A többfordulós játékban a csapatoknak ki kell találniuk, hogy az „észbontók” tudják-e a helyes választ az adott állításra.

A csatorna egyik legsikeresebb saját gyártású műsorához külön microsite-ot fejlesztett, így idén először a televíziónézők is bekapcsolódhatnak a játékba az adás ideje alatt: a műsor rajongói már az adás alatt megtippelhetik, hogy a versenyzők eltalálják-e a helyes válaszokat, az adás szüneteiben pedig a kimaradt jeleneteket tudják újranézni. A játékhoz egy mobiltelefon is elég lesz, hiszen a microsite-ot mobilböngészőre is optimalizálták. Az applikáció az első adás alatt indul, és nyolc hétig játszhatnak vele a nézők.

A Viasat3 az Észbontók harmadik évadára is egyedi kampányt indított a Young & Rubicammel, amely a műveltségi – vagy inkább műveletlenségi – vetélkedő sajátságos jellegét demonstrálja. Az országszerte kihelyezett kreatívok bizarr eszmefuttatásokat jelenítenek meg, mintha belelátnánk az észbontók fejébe. A kommunikációs felületekre ismét a játékosok aranyköpései, a műsorban elhangzott szórakoztató idézetek kerültek fel, így hangsúlyozva a műsor hitelességét.

„A Viasat3 azzal, hogy bátran felvállal nem mindennapi formátumokat, harmadik alternatívát nyújt a nézőknek. Az Észbontók rendhagyó, egyedi formátumának sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az újabb epizódokra az általános trendektől eltérően évadról évadra egyre többen kíváncsiak. Az előző két évad epizódjai mind a csatorna, mind pedig a sáv átlagánál számottevően jobban teljesítettek, a második évad például 78 százalékkal felülmúlta a műsorsáv korábbi átlagát” – mondta Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks régiós programigazgatója.

Észbontók új évad szeptember 15-től minden csütörtökön 21.00 órától, a Viasat3 műsorán.

Változik a tápszerek reklámozásának szabálya

22 órája

Február 22-től hatályba lép a speciális gyógyászati célra szánt tápszerekre vonatkozó jogszabály, amely szerint nem tartalmazhat egészségre gyakorolt állítást a reklám.