2017. szeptember 14.

Iparágának legfenntarthatóbb vállalata az Unilever

A lehetséges 100 pontból 89-et elérve 2017-ben is az Unilever nyújtotta a legjobb teljesítményt a Dow Jones fenntarthatósági index háztartási és szépségápolási termékeket gyártó vállalatokat felölelő csoportjában.

Az Unilever saját iparági csoportjában az értékelési rendszer 25 kategóriájából 11-ben végzett az élen. A DJSI több mint 3000 tőzsdén forgó vállalatot értékel és rangsorol azok gazdasági, környezeti és társadalmi teljesítménye alapján. Az Unilever a DJSI történetének 1999-es kezdete óta tagja az indexnek, az évek során pedig 18 alkalommal lett az iparág fenntarthatósági szempontból legjobban teljesítő vállalata.

„A DJSI kulcsfontosságú referencia azon befektetők és más érintettek számára, akik számára fontos, hogy vállalatunk milyen haladást ért el a fenntarthatóság terén, ezért örülünk annak, hogy az erőfeszítéseinket újra elismerték” – mondta Sue Garrard, az Unilever fenntartható üzletvitelért és kommunikációért felelős felsővezetője.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2 napja

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.