2020. november 26.

Ismert sztárokkal kampányol a Samsung

Nánási Pál készített magazinokba illő fotókat Dobó Ági, Henry Kettner, Kovács Rami, Ördög Nóra, Nagy Dani, Nessaj, és Török Ábel márkanagykövetekről.

Elindult a Samsung Galaxy Z Fold2 legújabb kampánya, melyben a résztvevő hírességek azt mutatják be, hogy milyen hivatásban, szerepekben próbálnák ki magukat szívesen, miről álmodtak gyerekként. Az alkotások látványvilága ezeket az elfeledett vágyakat, érzéseket kelti életre a fotós kameralencséjén keresztül.

Ördög Nóra kopaszon látható a kampányban

A hírességek egy-egy fotózás erejéig újradefiniálták önmagukat. Az Instagramon és YouTube-on követhető kampány támogatja a hírességeket abban, hogy egy eddig ismeretlen, új oldalukat mutassák meg. Ördög Nóra kopaszon, tetoválásokkal jelent meg, Nessajból titkos ügynök lett, Henry Kettner beállt pilótának, Dobó Ági énekes dívaként mutatkozott be, Török Ábel filmrendező szerepbe bújt, Kovács Rami balerinaként, Nagy Dani pedig egy igazi rocksztár bőrében szerepel a képeken. Mindegyikük régóta szerette volna kipróbálni magát egy új műfajban.

Dobó Ágit énekesnőként lathatja a közönség

Az októberben indult kampányban összesen hét márkanagykövet vesz részt, a róluk készült fotók és werkfilmek a Samsung Magyarország Instagram oldalán illetve YouTube csatornáján jelenleg is, valamint a Samsung honlapján november végétől lesznek elérhetőek.

Címkék: samsung