2012. június 04.

Ismét Innovációs TechShow

Negyedik alkalommal rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter. Kockázati tőkebefektető és stanfordos előadó is lesz a programban.

Negyedik alkalommal rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter. Kockázati tőkebefektető és stanfordos előadó is lesz a programban.

Június 6-án kerül sor a 4. Innovációs TechShow-ra a Mobilitás és Multimédia Klaszter szervezésében. A program keretében többek között virtuális személyi edző, egérút-kereső, digitális molekulajelölő, ultra-energiatakarékos gépjármű és last minute színházjegy kereső alkalmazás mutatkozik be új fejlesztésként. Ezeket szakmai zsűri válogatta ki több mint 40 jelentkező közül.

Az idei TechShow-n több külföldi előadó is jelen lesz: eljön Magyarországra Gigi Wang, az MIT/Stanford innovációs laborjának igazgatósági tagja és Mark Iwanowski kockázati tőkés, aki korábban az Oracle elnökhelyettese volt. A rendezvény fővédnöke Martonyi János külügyminiszter.

"A külföldi előadók mellett szintén újdonság idén, hogy a kiállítók mellett hangsúlyos szereplői a TechShow-nak a legeredményesebb hazai startup inkubációs programok és egyetemi technológiai transzfer irodák is, akik módszertanuk erősségeit, sikertörténeteiket mutatják be a közönségnek. Megjelenésük azt mutatja, hogy Magyarországon tovább fejlődik, erősödik az innovációs ökoszisztéma, egyre gördülékenyebb a sok ötlet közül a jó ötlet felkarolása, működő vállalkozássá konvertálása" - nyilatkozta Pukler Gábor, a Mobilitás és Multimédia Klaszter elnöke, egyben a Magyar Telekom innovációs és üzletfejlesztési igazgatója.

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 órája

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.