2012. június 04.

Ismét Innovációs TechShow

Negyedik alkalommal rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter. Kockázati tőkebefektető és stanfordos előadó is lesz a programban.

Negyedik alkalommal rendezi meg a Mobilitás és Multimédia Klaszter. Kockázati tőkebefektető és stanfordos előadó is lesz a programban.

Június 6-án kerül sor a 4. Innovációs TechShow-ra a Mobilitás és Multimédia Klaszter szervezésében. A program keretében többek között virtuális személyi edző, egérút-kereső, digitális molekulajelölő, ultra-energiatakarékos gépjármű és last minute színházjegy kereső alkalmazás mutatkozik be új fejlesztésként. Ezeket szakmai zsűri válogatta ki több mint 40 jelentkező közül.

Az idei TechShow-n több külföldi előadó is jelen lesz: eljön Magyarországra Gigi Wang, az MIT/Stanford innovációs laborjának igazgatósági tagja és Mark Iwanowski kockázati tőkés, aki korábban az Oracle elnökhelyettese volt. A rendezvény fővédnöke Martonyi János külügyminiszter.

"A külföldi előadók mellett szintén újdonság idén, hogy a kiállítók mellett hangsúlyos szereplői a TechShow-nak a legeredményesebb hazai startup inkubációs programok és egyetemi technológiai transzfer irodák is, akik módszertanuk erősségeit, sikertörténeteiket mutatják be a közönségnek. Megjelenésük azt mutatja, hogy Magyarországon tovább fejlődik, erősödik az innovációs ökoszisztéma, egyre gördülékenyebb a sok ötlet közül a jó ötlet felkarolása, működő vállalkozássá konvertálása" - nyilatkozta Pukler Gábor, a Mobilitás és Multimédia Klaszter elnöke, egyben a Magyar Telekom innovációs és üzletfejlesztési igazgatója.

Az üzleti titok hatékonyabb védelme?

2018. szeptember 18.

Nem kapott nagy visszhangot az üzleti titok magyarországi újraszabályozása, pedig az üzleti titok védelméről szóló 2018. évi LIV. törvény gyökeresen megváltoztatta az üzleti titokkal kapcsolatos korábbi szabályrendszert.