2013. szeptember 26.

Ismét Országos Média Diákverseny

Tizenharmadik alkalommal szállhatnak versenybe a felsőoktatásban tanulók a legjobb médiastratégiákkal. A feladatot ezúttal a Kika adja.

Tizenharmadik alkalommal szállhatnak versenybe a felsőoktatásban tanulók a legjobb médiastratégiákkal. A feladatot ezúttal a Kika adja, a Médiapiac.com is a támogatók között van. A győztes csapat és felkészítő tanára részt vehet a jövő évi Médiapiac konferencián.

Immár tizenharmadik alkalommal rendezi meg az Országos Média Diákversenyt az OMD Hungary. A feladatot idén a Kika adja, a Kikalina hétvége kommunikációjához kapcsolódóan. A kiírás már letölthető a verseny Facebook-oldalán: www.facebook.com/OrszagosMediaVerseny.

A verseny a megszokott módon írásbeli és szóbeli fordulóból áll. Az írásbeli anyagokat november 8-ig várják, míg a legjobbak november utolsó hetében prezentálhatnak szóban a szakmai zsűri előtt.

A verseny célja, hogy elősegítse az egyetemi és főiskolai hallgatók körében a kommunikációs stratégiai tervezés, azon belül a médiatervezés gyakorlati megismerését. A verseny egy valódi ügynökségi tenderhelyzetet szimulál.

A fődíj egy féléves szakmai gyakorlat. Emellett a Médiapiac.com a fiatalok szakmai fejlődéséhez egy különdíjjal járul hozzá: immár harmadik évben vehet részt és adhatja elő pályamunkáját a győztes csapat a Médiapiac konferencián, melyet legközelebb 2014. március 26-27-én rendezünk meg.