2012. július 02.

Ismét lesz Golden Dove

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség négy év után ismét megszervezi a hazai direktkommunikációs szakma legrangosabb versenyét.

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség négy év után ismét megszervezi a hazai direktkommunikációs szakma legrangosabb versenyét. A 6 kategória mellett a zsűri különdíjat is kioszt Best Mobile Solution néven.

A Golden Dove versenyt első alkalommal 2005-ben szervezték meg a szövetség 10 éves fennállásának évfordulójára, célja pedig az volt, hogy sikeres hazai és nemzetközi direkt marketing kampányokat mutasson be és díjazza a legjobb alkotásokat.

Az idei Golden Dove verseny kizárólag hazai kampányokra fókuszál és több pontban is megújul. A zsűri 5 főre bővült: Liptay Gabriella, Geszti Péter, Havasi Raymond mellett Simon Krisztián és Vámos-Hegyi Attila bírálják el a 2011.01.01 és a 2012.06.15. közötti időszakban megvalósuló kampányokat. Nevezni az alábbi kategóriákban lehet: FMCG, autó- pénzügyi és nonprofit szektor, telekom/IT, valamint életmód és kultúra (gyógyhatású készítmények, sport, divat, szórakoztató elektronika, műszaki cikkek, ruházat, éttermek, színházak, mozik, szállodák, személyszállítással foglalkozó cégek). A beérkezett pályázati anyagokból a zsűri egy különdíjat is kioszt a legjobb mobilmarketing megoldásért.

A versenytől a szervezők azt várják, hogy felvonultassa a direkt kommunikációs szakma teljes eszközparkjának kiemelkedő megoldásait az offline és az online eszközökön keresztül a komplex integrált kampányokig. Minden olyan kampány nevezhető, amely a direktkommunikáció kritériumainak megfelel; vagyis interaktív, mérhető és személyesen szólítja meg a fogyasztót.

A nevezés a július közepén induló www.goldendove.hu oldalon szeptember 6-ig lehetséges. A Golden Dove verseny kommunikációs partnerei a Café Connection és a Hírek Média.

 

Címkék: DM díjak

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

1 napja

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)