2013. április 19.

Ismét lesz Portfolio Night

A rendezvény megint lehetőséget ad a reklámszakmába igyekvő fiataloknak, hogy megmutassák, mit tudnak.

A rendezvény megint lehetőséget ad a reklámszakmába igyekvő fiataloknak, hogy megmutassák, mit tudnak.

Budapesten idén ismét 60 fiatalt vár 20 kreatívigazgató a Portfolio Night-ra (PN). A PN a reklámszakma országokon átívelő portfolió szemléje, találkozó kreatívigazgatók és pályakezdők között, lehetőség a reklámszakmába való bekerülésre és egy újabb platform a kreatív gondolkodásra. A PN Budapesten a fiatalok 15 perces rapid randik keretében egyenként három kreatívigazgatónak mutathatják meg az ötleteiket és kaphatnak hasznos visszajelzéseket. A különösen ügyesek akár állásajánlathoz is juthatnak. A PN-t a világ számos országában egy időben szervezik.

A következő hetekben a PN Budapest Facebook oldalán a legismertebb magyar kreatívigazgatók mondják el, ők hogyan kerültek be a szakmába és szerintük miért érdemes részt venniük a pályakezdőknek a rendezvényen. A kreatívigazgatókkal miniinterjúk is készülnek.

Az esemény tavaly volt tíz éves: erre az alkalomra a nemzetközi kampány a kirowski Isobar és az Umbrella ötlete alapján és kivitelezésében készült. Az esemény szakmai támogatója a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ). A PN idei globális kommunikációját az Oreo Super Bowl reklámról elhíresült 360i ügynökség készíti.

A PN Budapestre a belépő az Eventbrite oldalán vásárolható meg, 25 dollárért.

 

Címkék: Portfolio Night

Kuvaszt népszerűsítő kiadvány jelent meg

2021. január 12.

Nemzeti kincsünk a kuvasz címmel jelent meg könyv a hungarikum bizottság támogatásával; ebből az alkalomból beszélt a magyar kutyafajták népszerűsítésének támogatásáról V. Németh Zsolt.