2017. szeptember 28.

István Kováccsal tesztelteti hitelét a CIB

7 perc a személyi kölcsön online elbírálása: egy Facebook videóban a Berlini Magyar TV riportere utána jár, turpisságról, vagy valódi ajánlatról van-e szó.

Fifi, a tengerimalac beteg, sürgős műtétre szorul, ami viszont pénzbe kerül. Gazdája, István Kovács annak jár utána, igaz-e a hír, hogy az egyik banknál 7 perc alatt eldől, hitelképes-e vagy sem. A videó a bank tavalyi digatalizációs programjához kapcsolódik: az első lépcsőben bevezetett mobilalkalmazást már több mint 126 ezer ügyfél használja, az alkalmazásba 2,5 másodpercenként belép valaki. A nyáron elindított, az appon keresztül teljesen online igényelhető személyi kölcsön már az első hónapban az összes folyósítás 8 százalékát adta. A digitális átállás jegyében újabb szolgáltatások lesznek online igényelhetők 2018-tól.

Címkék: média cib facebook

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.