2013. szeptember 25.

Itt a Geometry Global

Új márkanév alá szervezte aktivációs ügynökségeit a WPP.

Új márkanév alá szervezte aktivációs ügynökségeit a WPP.

Geometry Global néven hozott létre aktivációs ügynökségi hálózatot a WPP-csoport. A hálózat júniusban alakult meg, az indulást most jelentették be az EMEA-régió 24 piacán, így Magyarországon is. A Geometry Global a G2 Worldwide, az OgilvyAction és a JWTAction összeolvadásából jött létre. Itthon az átmárkázás a G2 márkát érintette: ez a Greytől független brandként működik a továbbiakban.

"Ezentúl két teljesen különálló márkaként működünk. Lesz Grey és lesz Geometry Global, szervezetileg azonban ez semmilyen változást nem hoz Magyarországon, hiszen továbbra is az Andrássy úti irodaházban dolgozik a két csapat. Az ügyfeleink viszont érezni fogják a változást, pontosabban az azzal járó előnyöket" – mondta a fúzió kapcsán Tóth Gábor, a Geometry Global hazai irodájának vezetője.

Címkék: grey G2 geometry global

Új név, új ügyfelek a PR-Agent Communications-nél

1 napja

Mozgalmas hónapok állnak a PR Agent Kft. munkatársainak háta mögött. A 15 éve alakult ügynökség nevet és arculatot váltott, valamint további szoláltatásokkal és ezzel együtt új ügyfelekkel bővítette tevékenységi körét.