2013. november 21.

Itt vannak Európa legkreatívabb újságai

Több mint 40 német újság kapott elismerést a tartalomért vagy a dizájnért az idei European Newspaper Award versenyen.

Több mint 40 német újság kapott elismerést a tartalomért vagy a dizájnért az idei European Newspaper Award versenyen.

Az idei European Newspaper Award versenyen 25 ország 211 sajtóterméke indult el. A Die Zeit tavalyi sikere után ezúttal a Welt am Sonntag győzött a hetilapok kategóriában. "Tekintettel a nívós díjra, messze 2013 volt a lap legsikeresebb éve" - nyilatkozta Jan-Eric Peters, a Welt-csoport főszerkesztője.

A helyi újságok kategóriában a norvég Hallingdølen, a regionális és országos lapok közül pedig két holland orgánum, a Leeuwarder Courant és a De Volkskrant vihette haza az első díjat.

További húsz kategóriában, mint például a címlap, a fotó vagy az illusztráció, több mint 40 német újságot tüntettek ki, amelyek közül a Berliner Morgenpost (tizenegy díj), a Die Zeit (nyolc díj) és a Hamburger Abendsblatt (hat díj) voltak a legsikeresebbek. A díjátadót 2014. május 5-6. között fogják megrendezni Bécsben - írja a Wuv.de.

 

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.