Működésének fókuszába az olyan kommunikációs megoldásokat helyezi, amelyekkel a fogyasztói bevonódás sikeresebben kialakítható és hatékonyabban fenntartható.

2017. március 1-én kezdte meg működését hivatalosan a Havas Sports & Entertainment Magyarországon, amely az egyik legnagyobb nemzetközi sportmarketing- és élmény ügynökség.

Olyan területek bevonásával teszi színesebbé ügyfelei kommunikációját, mint a sport, a zene vagy épp a mozi. A nemzetközi hálózat az elmúlt években kiemelkedő együttműködésekkel hívta fel magára a figyelmet, mint például a FIFA World Cup Trophy Tour vagy a Coca-Cola Beatbox együttműködés a londoni Olimpián, de partnerei között tudhatja az IAAF-et, a Roland Garros-t és az angol első osztályú foci ligát, a Premier League-et is.

Szolgáltatásaik az esemény szponzorációtól, a tartalom előállításon keresztül, a social medián át, a speciális ügyfél kutatások és az egyedi televíziós vagy mobil formátumú tartalmak gyártásáig terjednek.

A HSE élére Nagy Lászlót nevezték ki, aki 2011-től vezette a Havas Media-n belüli új szekció elődjének tekinthető Branded Entertainment Divíziót, ami így az átalakulás után megszűnik. A vezető 2001 óta dolgozik a média iparban, különböző televíziós csatornáknál kezdte karrierjét, mint a Viasat 3 és a TV2, ahol értékesítési csoportvezető volt.

Nagy várakozásokkal nézünk a változások elé. Bízunk benne, hogy egy olyan nemzetközileg is kiemelt brand, mint a HSE képes lesz itthon is pluszt biztosítani az ügyfeleinek, amivel a hagyományos ügynökségi kereteken túlmutató megoldásokat tud biztosítani nemcsak a sport, de a zene és egyéb értékes szórakoztató tartalmak beemelésével. A nemzetközi hálózat tudása és kapcsolatrendszere nagy segítség, akárcsak a BED-ben szerzett majdnem hat éves tapasztalat a területen, hogy egyrészt folytassuk az eddigi sikereinket meglévő ügyfeleinkkel közösen, másrészt a teljes piac számára elérhetővé tegyük ezeket a jövőbe mutató szolgáltatásokat.