2018. augusztus 27.

Izgalmas nyara volt a Whitereportnak

Egyedüli közép-európaiként a Whitereport a londoni PriceWaterhouseCoopers növekedési programjában.

A PwC programjába olyan brit cégek pályázhattak, amelyek alapítója vagy társalapítója nő, innovatív szolgáltatásukkal már növekedési szakaszban vannak, és business-to-business, azaz vállalkozásoknak szóló szolgáltatást nyújtanak.

A PwC számos scale-up programot folytat, a női alapítású b2b cégek támogatása azonban idén indult először a PwC London, valamint a Blooming Founders londoni női vállalkozók közösségének együttműködésében. Azért is indították ezt a programot, mert egy nemzetközi felmérés szerint a beszerzések 1%-a kerül csupán nők tulajdonában levő vállalkozásokba, amely arányon változtatni szeretnének – ebben a PwC kapcsolatrendszere egyértelmű segítség az üzleti sikereket már elért, de innovatív vállalkozukkal tovább növekedni vágyó ambiciózus női vállalkozók számára - írják.

A Whitereport brit cége, a Whitereport Global Limited számára különösen értékes a részvétel: „Elképesztő érzés a londoni PwC kiválasztottjai közé bekerülve hirtelen esélyt kapni, hogy ott legyünk a fősodorban. Ráadásul az 1100+ brit médiavállalat adatait tartalmazó adatbázisunkra építve épp most indultunk az új, cross-médiapiaci KPI-okkal és publikus elemzésekkel a brit weboldalon (whitereport.co.uk/), ezért a legjobb időben jött a program, hogy egyre több médiapiaci döntéshozó ismerje meg a Whitereportot Londonban is” – mondta Incze Kinga, a Whitereport alapítója.

„A cross-media KPI-ok bevezetése csupán az első lépés célunk eléréséhez, hogy Nagy-Britanniában is elsődleges információforrásá váljunk a médiapiac pénzügyi, kereskedelmi és tulajdonlási adatai, elemzései terén. A magyar médiapiacra vonatkozó új KPI-ok ősztől a Whitereport.hu oldalon is elérhetőek lesznek” – folytatta.

A láthatatlan árucikk, amit mindennap használunk

23 órája

Vannak piacok, ahol többek között áram is kapható. Persze nem a zöldségpiacokhoz hasonló helyek ezek, hanem tőzsdei felületek. De vajon hogyan alakult ki a villamos energia kereskedelme? (x)