2015. december 14.

Játszóházakban kommunikál a Vodafone

Az Iskolamarketing játszóházi portfóliója, a Hoppá! médiacsomag a prémium családi célcsoport elérését kínálja. A szolgáltatás egyik első partnere a Vodafone.

„A játszóházakban történő hirdetésre kialakított Hoppá! portfóliónk teljes körű lefedettséget és maximális elérést biztosít ügyfeleink számára a hálózatunk által elért 35 budapesti és 15 vidéki helyszínen. Ráadásul reklámzaj-mentes környezetben juttathatják el üzeneteiket a fogyasztókhoz egy igazán családias élethelyzetben” - mondta el Bendl Mátyás, az Iskolamarketing Média Kft. ügyvezető igazgatója az új szolgáltatással kapcsolatban.

A 2015 májusától elérhető Hoppá! médiaportfólió indoor kínálatában többek között poszterelhelyezési lehetőség, kijelzőkön való megjelenés, asztal- és padlómatrica, BTL megoldásuk közül szórólapozás, termékminta osztás szerepel, melyet hírlevél és közösségimédia-elérés egészít ki. A megoldás része a Hoppá! Magazin, amely a játszóházakban ingyenesen olvasható. A kiadvány különlegessége, hogy két címlappal készül, annak érdekében, hogy a nőknek és férfiaknak is vonzó legyen.

„A Vodafone Family bevezetésekor fontosnak tartottuk, hogy a családokat a hagyományos médiaeszközökön túl olyan újszerű találkozási pontokon is megszólítsuk, ahol a megfelelő közeg még relevánsabbá teszi az üzenetünket” - fogalmazott Palincsár László, a Vodafone Magyarország médiaügynöksége, a TeamRed Média ügyvezető igazgatója.