2016. július 25.

Jobb munkakörülmények és környezetvédelem

Csak két téma azok közül, amelyeket szombaton a Momentán társulat adott elő a kapolcsi Művészetek Völgye közönségének ismertetve a Coca-Cola HBC fenntarthatósági területeit.

A színpadra állított, fenntarthatósággal kapcsolatos témák a Coca-Cola HBC Magyarország legutóbbi felmérésének eredményeire épültek: a vállalat dolgozói és külső érintettjei – többek között beszállítók, kereskedelmi partnerek, civil szervezetek, szakmai szövetségek – határozták meg, melyek azok a területek, ahol felelős vállalatként folyamatosan javítani kell az eredményeket.

“Vezető italgyártóként a fenntarthatóság területén is törekszünk innovatív megoldásokra, így talált egymásra a vállalat és a Momentán társulat” – mondta Tóth Valentin, a Coca-Cola HBC kommunikációs igazgatója.

A teltházas előadáson részt vett Kiss Gergely háromszoros olimpiai vízilabdázó, Coca-Cola Testébresztő nagykövet is, aki önkéntes tapasztalatairól mesélt a közönségnek, illetve arról, hogyan marad fitt az aktív versenyzés befejeztével.

Az első GDPR bírság háttere

13 órája

Tavaly nyáron indította a NAIH azt a vizsgálatot, amelynek következtében megszületett az első GDPR bírság Magyarországon.