2017. március 06.

Jól jönne egy új játszótér?

A Nap gyermekei kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekkori napvédelem fontosságára.

A dm Nap gyermekei programja idén ősi időmérő eszközünket, a Napot állítja a középpontba, s így irányítja a figyelmet egy egyszerű szabályra: amikor nagyon kicsi a gyerekek árnyéka, akkor tilos a napon tartózkodni, ha az árnyék viszont nagyobb, mint a gyermek maga, akkor már biztonságosabb.

A Nap gyermekei kampány célja, hogy felhívja a figyelmet a gyermekkori napvédelem fontosságára, a kisgyermekkori napégés ugyanis növeli a felnőttkori melanoma kialakulásának veszélyét. Bár a tavasz még csak most kopogtat hozzánk, s a napvédelem kérdése távolinak tűnik, a dm tavaszi kampánya közös gondolkodásra hívja az ovikat, hogy a perzselőbb napokat már valóban felkészülten várják, s ehhez terméktámogatást is nyerhessenek.

A dm pályázata napóra elkészítését kéri az óvodáktól. A játékos feladat során az ovik szabadon engedhetik fantáziájukat, a pályamű megvalósítása jó alkalmat arra, hogy a gyerekek egyszerű formában ismerjék meg a fény-árnyék jelenségeket, s az idő mérését a Nap segítségével.

A pályázati nyeremények az idén is vonzóak: a dm a fődíjas ovi játszóterét az óvodával való egyeztetés alapján felújítja, emellett a játékokat árnyékoló funkcióval látja el. Az első 400 pályázó óvoda számára biztosít továbbá a dm és a L’OREAL Magyarország Kft. naptej-támogatást, a leggyorsabban pályázó 100 óvoda pedig kreatív készleteket nyer a STABILO jóvoltából.

„Örülünk, hogy a program indulása óta több ezer gyermek napvédelméhez járultunk már hozzá, a pályázat jó alkalom arra, hogy a gyerekek játékosan ismerkedjenek meg a napvédelemmel. Az intézmények kedvelik a programot, hiszen annyi naptejhez juthatnak, amely a nyári időszakban fedezi a csoportok szükségletét” – mondta el Kanyó Roland, a dm marketing és PR menedzsere.

A programban a dm partnerei: L’OREAL Magyarország Kft., STABILO, MelanomaMobil, Aranyág Alapítvány.

A pályázatokat 2017.03.03-2017.04.15-ig várja a dm.

Új ügyfelek a Mindeánál

21 perce

Februártól az Optent, márciustól a sloggit és a Schwarzkopf Professionalt köszönti új megbízói között a közösségimédia ügynökség.