2016. július 12.

Jól startolt a Mozi+

A TV2-csoport filmcsatornája az első estén a PRO4 korábbi közönségarányának többszörösét érte el.

A TV2-csoport portfólió-fejlesztésének első lépéseként július 11-én 21 órakor indult el a Mozi+, amely közel 70 %-os technikai lefedettséggel, a PRO4 helyén található a kábelszolgáltatók kínálatában.

Az első estén a televíziós premierként vetített Z világháború közel 8 százalékos, míg az ezt követően sugárzott Megtorló című film több mint 6 százalékos közönségarányt ért el a 18-59 évesek körében.

„A filmcsatorna a PRO4 helyén érhető el a nézők számára, amelynek havi átlagos közönségaránya a 18-59-es célcsoportban, hétköznap este 21 és 23 óra között 0,51% volt, így valóban hatalmas siker a csaknem 8 százalékos közönségarány az elsőként vetített Z világháború esetében. A folytatásban is erre törekszünk, célunk, hogy a csatorna rövidesen a filmkedvelők első számú választása, valamint az egyik legnézettebb kábelcsatorna legyen. Ezzel párhuzamosan pedig folyamatosan dolgozunk a további csatornáink elindításán a portfólió-bővítés keretein belül” – mondta Fischer Gábor, a TV2-csoport kábelcsatorna programigazgatója.

Az Egyszülős Központ meghívást kapott az ENSZ-be

8 órája

A világszervezet Nők Helyzetével Foglalkozó Bizottságának kéthetes ülésszakán tartott előadást Nagy Anna, a budapesti központot működtető Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány vezetője.