2012. június 22.

Jön a MiniPuma

Két, egymástól viszonylag távoli iparág egy-egy emblematikus vállalkozása fogott össze, hogy együtt marketingeljék, amijük van.

Két, egymástól viszonylag távoli iparág egy-egy emblematikus vállalkozása fogott össze, hogy együtt marketingeljék, amijük van.

A Puma sportszergyártó nemrégiben több évre szóló licencszerződést írt alá a BMW-csoporthoz tartozó Minivel. Ennek eredményeként már szeptemberben bemutatják új cipő-, ruha- és kiegészítő-kollekciójukat.

A Puma szerint nincs is olyan távol profiljuktól az autógyáré, hiszen mindkettejük célcsoportjának részét képezik azok a fogyasztók, akik egyszerű, sportos, stílusos funkcionalitást kínáló megjelenésre vágynak.

Az együttműködés jegyében az új termékek a Puma-boltok mellett egyes Mini-kereskedésekben is megjelennek majd. Autós témákban egyébként nem ez a Puma első lépése: nemrég léptek együttműködésre a Mercedes GP Petronas Forma-1 csapattal.

Forradalom újratöltve

Médiapiac2 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.