2013. szeptember 17.

Jön a Smartshow

Október 4-5-én rendezik meg az okoseszközökkel foglalkozó eseményt. A szakmai fővédnök a DIMSZ lesz.

Október 4-5-én rendezik meg az okoseszközökkel foglalkozó eseményt. A szakmai fővédnök a DIMSZ lesz.

Az okoseszközökkel és -szolgáltatásokkal foglalkozik az október 4-5-én a Millenárison megrendezésre kerülő Smartshow. A kiállítást az Expositor jegyzi, szakmai fővédnöke a Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) Mobilmarketing Tagozata.

Az okostelefonok és egyéb szórakoztató elektronikai eszközök mellett háztartási gépeket is láthatnak a látogatók. A kiállítások mellett kerekasztal-beszélgetésekkel is várják a szakmaibelieket és a nagyközönséget. Emellett itt rendezik meg a Golden Dove reklámverseny díjátadó ünnepségét október 4-én este.

Huber Kornél, a Mobilmarketing tagozat elnöke elmondta: tavaly kb. 25 mobilos rendezvényen vett részt, de meglátása szerint ezeknek a rendezvényeknek a mennyiségét nem követi le az ügyféligény. "A célunk az volt, hogy egy gyűjtőrendezvényre hozzuk el a smart piac minden lehetséges szereplőjét, a szolgáltatókon, a gyártókon keresztül egészen a kkv szektorig, de ennél is fontosabb volt, hogy végre szülessen egy izgalmas, show jellegű kiállítás, melyen a nagyközönség első kézből ismerheti meg a legújabb fejlesztéseket."

Bemutatták a Marketing Diamond Díj idei versenyzőit

1 napja

Maszkkal letakart plakátok, színésznővel forgatott karanténvideó és kampány a Google fűnyíró kecskéivel. Többek között ilyen projektekkel neveztek a magyar cégek a Marketing Diamond Awardsra.