2014. május 08.

Jön a Softbank

Nem elégelte meg a terjeszkedést az Egyesült Államokban a japán telco, csak nem bír a helyi versenyhatósággal. Keletre fordul hát.

Nem elégelte meg a terjeszkedést az Egyesült Államokban a japán telco, csak nem bír a helyi versenyhatósággal. Keletre fordul hát.

A Forbes információja szerint Európa lehet a következő célpont a Softbank számára, ha már nem nyelheti el a nemrég felvásárolt Sprinttel a T-Mobile amerikai leányvállalatát. Pedig ez a terjeszkedés rejtené a legnagyobb megtakarítási potenciált a Softbank számára, hiszen kettő helyett egy hálózattal szolgálhatna ki számos térséget.

Az értesülés szerint a Vodafone lehetne a japán társaság egyik célpontja – csakhogy a reménybeli vevő nem tudná finanszírozni az ügyletet. Ennél több értelmét látnák a magazinnak név nélkül nyilatkozó bankárok a Deutsche Telekom felvásárlásának, mondván, a 69 milliárd dolláros kapitalizációjú társaság ára megfizethető, működési területe pedig földrajzilag sokkal jobban fókuszált, mint a Vodafone-é.

A valaha volt legerősebb a BrandFestival line-upja

16 órája

A cannes-i fesztivál több neves előadója is részt vesz az idei BrandFestivalon, többek között a Time Inc., a Viber, a SuperGroup, a Jungle Creations, a TutkovBudkov és az influencer branding szakértőjeként a Kairos Media is.