2011. november 21.

Jön az online vásárlás napja

November 24-én rendezik meg az eseményt, az ötletgazda a Neo Interactive.

November 24-én rendezik meg az eseményt, az ötletgazda a Neo Interactive.

2011. november 24-én első alkalommal rendezik meg a DotcommerceDay-t, azaz az internetes vásárlás napját, a neo ötlete nyomán. A cél megismertetni a netezőket az online vásárlás előnyeivel, illetve elősegíteni az e-kereskedelem és a tudatos vásárlás terjedését.

Az esemény keretében több száz kereskedő kínál speciális, csak erre a napra érvényes ajánlatokat. Szerepel az ajánlatok között könyv, CD, kozmetikum, műszaki cikk, aukciós tárgy, repülőjegy, bútor, szoftver és számos egyéb termék és szolgáltatás is.

A neo közlése szerint jövőre is meg akarják rendezni az eseményt, melyet mozgalommá kívánnak szervezni. Emellett a következő alkalomig az esemény Facebook-oldalán kívánnak beszámolni a netes vásárlás új lehetőségeiről, a kapcsolódó tudnivalókról, trendekről.

Nemzetközi díjat kapott Sztaniszláv András

2 órája

A Magyar PR Szövetség alelnöke péntek este vette át az elismerést a szerbiai Zlatibor-ban. A PRO.PR Award olyan kommunikációs szakembereket díjaz, akik munkájukkal segítik a PR szakma fejlesztését és javítják megítélését.

Kezdeményezés a fenntartható ökoszisztémáért

3 órája

A legnagyobb hazai vállalatok fogtak össze annak érdekében, hogy szakmai tudásukkal, tapasztalatukkal és kapcsolatrendszerükkel együttesen segítsék 100 startup nemzetközi sikereit.