2016. június 16.

Jótékonykodik az Artvertising

Az ügynökség CSR-programja első állomásaként az Országos Mentőszolgálat legújabb felvilágosító kampányához készít kreatívanyagokat.

Társadalmi felelősségvállalási programba kezdett az Artvertising reklámügynökség. Az akció első etapjában az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) felvilágosító kampányát támogatják. Az OMSZ „Amíg a mentő megérkezik” kezdeményezésében újságok és hírlapok felületein edukálja a lakosságot arra, hogy mit kell tenni egy baleset vagy egyéb életveszélyes vészhelyzet esetén.

A tennivalókat részletező szöveghez összesen 10 db. értelmező illusztrációt készített az ügynökség. A kreatívanyagok országszerte a Magyar Időkben és regionálisan további 21 sajtóorgánumban fognak megjelenni. A grafikai munkák olyan életmentő ismereteket illusztrálnak majd, mint a segélyhívás, a vérzéscsillapítás, a stabil oldalfekvés vagy az újraélesztés.

Felelős Támogató védjegyet kapott a Hankook

6 órája

A Hankook Tire Magyarország Kft. 2012-ben indította a társadalmi felelősségvállalási kezdeményezéseit összefogó programsorozatot, a Hankook Értékteremtő Programot.

Inspiráló nőket díjaz a Femcafe

10 órája

Május 10-én a Várkert Bazárban, az Inspiráló Nők Estjén adják majd át a 8+1 kategória győzteseinek járó elismeréseket.