2011. március 16.

Jótékonykodnak a villalakók

Az alultáplált gyerekeknek gyűjt pénzt az RTL Klub a műsor népszerűségét felhasználva.

Az alultáplált gyerekeknek gyűjt pénzt az RTL Klub a műsor népszerűségét felhasználva.

Jótékonysági hetet tartanak a ValóVilág4 lakói a március 14-i héten. Az RTL Klub a műsor népszerűségét felhasználva igyekszik adományokat gyűjteni az alultáplált gyerekek megsegítésére.

A csatorna közlése szerint azért foglalkoznak az üggyel, mert a hátrányos helyzetű gyerekek száma eléri a félmilliót, hazánk 47 leghátrányosabb kistérségében pedig összesen közel kétszázezer gyermek él. A hátrányos helyzetű családokban átlagosan az egy főre jutó jövedelem 27 ezer forint alatt van.

A kezdeményezés keretében SMS-ben lehet pénzt küldeni, az összegyűlt teljes nettó összeget a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány kapja. A gyűjtést szombaton gálaműsorral zárja a kereskedelmi tévé.

Nem ez az első alkalom, hogy az RTL a reality kapcsán gyűjtést rendez. 2002-ben, még az első széria alkalmával egy nap alatt 20 millió forintot gyűjtöttek a Miskolci Kórház gyermekosztályának. A ValóVilág2 egy évvel később a Debreceni Egyetem Gyermekklinika sebészeti osztályát több mint 30 millió forinttal támogatta. A 2004-es VV3 nézői pedig 75 millió forintot juttattak a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány javára.

Szűrőprogramot támogat a Danone Magyarország

1 órája

2018-ban ismét országjáró körútra indul Magyarország átfogó egészségvédelmi programjának speciális szűrőkamionja. A legnagyobb nemzeti szűrőprogramhoz idén a Danone kiemelt stratégiai partnerként csatlakozik.

Új ízvilág a Drehertől

1 órája

A fővárosi főzde kínálatában is megjelent az első felsőerjesztésű variáns. A Pale Ale ráadásul jól illeszkedik a kommunikációs platformhoz is.