2020. március 25.

Jótékonysággal buzdít otthonmaradásra a Cherrisk applikációja

A koronavírus miatt kialakult helyzetben új, az időseket támogató jótékonysági kuponnal jelentkezik a CHERRISK by UNIQA alkalmazása, a CherryGO.

A Cherrisk alapvető célja, hogy segítse az embereket az adaptációban egy folyamatosan változó, gyakran kiszámíthatatlan világban. A koronavírus terjedésének megakadályozása és az idősek védelme érdekében természetesen a CHERRISK is otthonmaradásra buzdítja követőit, felhasználóit. Alkalmazkodva a nemzetközi helyzethez, több változást is bevezettek:

 

  • Átmenetileg szünetel az utasbiztosítás, amíg a külföldi utazások kormányzatilag nem javasoltak.
  • A veszélyhelyzetre való tekintettel a CHERRISK alkalmazása, a CherryGO a sétálás, biciklizés és futás helyett, mostantól az otthonmaradást is ösztönzi: március 23-tól visszavonásig naponta 30 cserkót kapnak a felhasználók, függetlenül attól, hogy mozogtak-e.
  • Az új jótékonysági goodie beváltásával bárki támogathatja az Idősek Barátai Program munkáját, akik az adományból rászoruló budapesti nyugdíjasoknak juttatnak tartós élelmiszereket, hogy ők - mint legveszélyeztetettebb csoport - otthon tudjanak maradni.

 

Nem csak a CHERRISK, de a felhasználók is adaptálódtak

Érezhetően, közel ötödével visszaesett az emberek mozgása a koronavírus és a „socialdistancing” miatt – ez derül ki a CherryGO adataiból. A visszaesés már most is látszik a CherryGO-ban gyűjtött cserkók számából, az előző átlaghoz képest múlt héten máris közel 20%-kal visszaesett az összegyűjtött cserkók száma. Az alábbi ábrán részletesen megmutatjuk az egyes tevékenységek alakulását:

Segítsük az időseket a koronavírus idején

Ez a neve a CherryGO appban található kuponnak, melyet beváltva 100 Ft-ot juttat el a CHERRISK az Idősek Barátai Program számára. A cél, hogy a szervezettel kapcsolatban álló, legalább 150 rászoruló nyugdíjasnak biztosítsák a tartós élelmiszert, anélkül, hogy ki kéne mozdulniuk otthonról. Fontos, hogy a felhasználók limit nélkül, akár több kupont is beválthatnak.

Bővebb információért látogasson el a CHERRISK Blogjára.

Keresik Michelisz Norbert utódját

7 órája

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. beállt a Hungaroring E-sport Bajnokság mögé, amely Michelisz Norbert túraautó világkupagyőztes szakmai vezetésével valósul meg.