2011. november 15.

Jótékonysági árverést rendez az MC Media

A médiaügynökség közösen szervezi az eseményt a kedvezményezett Igazgyöngy Alapítvánnyal.

A médiaügynökség közösen szervezi az eseményt a kedvezményezett Igazgyöngy Alapítvánnyal.

Jótékonysági árverést rendez az MC Media és az Igazgyöngy Alapítvány. Az eseményre 2011. november 16-án, 17 órakor kerül sor, a RAM Colosseumban. Az árverést Rákóczi Ferenc vezeti, a zenei hátteret pedig a Business Silence Zenekar biztosítja.

Az alapítvány által támogatott gyerekek alkotásait meg lehet tekinteni a helyszínen, illetve a szervezet weboldalán is. A befolyt összegből a normatívák miatt veszélybe került művészeti oktatást támogatják.

Aki részt akar venni az aukción, még jelentkezhet az aukcio@mediacom.com címen. Ha pedig nem tud részt venni személyesen, de támogatná a gyerekek művészeti oktatását, vételi megbízásért vagy további tájékoztatásért az aukció szakmai vezetőjét, Balog Olgát lehet keresni az olga.balog@mediacom.com címen

 

Forradalom újratöltve

Médiapiac1 napja

Egy paraszthajszálnyira vagyunk a realitás és a virtualitás összeolvadásától. Már csak a megfelelő eszköz hiányzik, és minden a feje tetejére állhat – állítja a geneRÁCIÓk előadója.

Jogsértően tájékoztatott az Orangeways

2018. március 14.

A GVH a jogsértésért több mint 85 millió forint bírságot szabott ki a vállalkozásokra, és megtiltotta a jogsértő magatartás folytatását.