2014. október 01.

Jubileumi kampány a Müpától

Megújított imázskampánnyal és számos újdonsággal nyitotta meg jubileumi, tizedik évadát a Művészetek Palotája.

Megújított imázskampánnyal és számos újdonsággal nyitotta meg jubileumi, tizedik évadát a Művészetek Palotája.

Szeptemberben elindult a Müpa tizedik évadának legnagyobb sztárjait és a különféle kiemelt programjait kommunikáló kampány, amellyel az intézmény egyben bevezette felfrissült arculatát is. A közönség a köztereken, a különféle online és offline felületeken találkozhat a hirdetési anyagokkal.

A kommunikáció célja átadni, hogy a Müpa a régió egyedülálló előadó-művészeti központjaként különleges találkozóhely, amely programjainak műfaji sokszínűségével és a különféle célcsoportok iránti nyitottságával lehetőséget teremt a közönség és művészetek közötti párbeszéd minden formájára.

A friss arculat különféle műfajokhoz köthető, állandó színei nem csak színessé és változatossá teszik a kampány kommunikációs anyagait, de biztosan vezetik is a közönséget a Müpa gazdag programkínálatában. A kortárs grafikai trendeknek megfelelő pixelek használata jól működik az online és az offline felületeken, a szórólapokon és a különféle saját kiadványokban is. A müpás előadások mozaikdarabok, amelyek teljesebbé teszik az életünket; a kampányban a pixelek ennek a nyitott a szemléletmódnak a vizuális metaforái. A Müpa kreatívügynöksége a Hammer Advertising.

Sportkavalkád a Téli Sportválasztón

18 órája

A Téli Sportágválasztón január 27. szombaton 10 és 17 óra között több mint 20 mozgásformát próbálhatnak ki az érdeklődők a Vasas Jégcentrumban, így mindenki megtalálja a neki való téli sportágat.

Óránként 6 káreset történt az ünnepek alatt

21 órája

December 24. és január 1. között közel 1400 kárt jelentettek a Generali Biztosítónál összesen közel 250 millió forint értékben, ami naponta átlagosan 155, illetve óránként 6 káresetet jelent.