2016. július 14.

Kampány támogatja a Festipay Prepaid kártyát

A hazai fesztiválpiacról ismert készpénzmentes fizetési szolgáltató, a Festipay Zrt. egy imázsvideó segítségével mutatja be legújabb termékét, a Festipay Prepaid kártyát.

A számos külföldi országban már elterjedt fizetési megoldás előnyeinek bemutatása érdekében készített videó a kártya piaci bevezetését célzó „Get a prepaid” kampány egyik kulcseleme.

„Egy olyan összetett üzenetrendszert közvetítő, több célcsoportot megszólító kisfilm elkészítése volt a cél, amely egyaránt alkalmas a hazai piacon még viszonylag újnak számító, előre fizetett kártya terjedését segítő szemléletformálásra, illetve a konkrét termékelőnyök tudatosítására.” – hangsúlyozta Dávid Júlia, a Festipay Zrt. PR és marketing vezetője.

Az imázsfilm vidám életképek segítségével teszi kézzelfoghatóvá a kártya legfontosabb előnyeit, így egyebek mellett a gyors és egyszerű igénylést, illetve használatot, a kiadások folyamatos kontrollálását, valamint a biztonságos online vásárlást.

A „Get a prepaid” kampány további elemei közé tartoznak a kártya előregisztrálását ösztönző online hirdetések, a Facebook és egyéb közösségi felületek aktív használata, kitelepülések és helyszíni promóció fesztiválokon, a célcsoportok megszólítására alkalmas médiaegyüttműködések, valamint az intenzív sajtókommunikáció.

A Lidl 210 tonnával csökkenti műanyag-felhasználását

1 napja

A már bejelentett intézkedések mellett csökkenti a műanyag-felhasználását az év végéig a saját márkás ásványvizek PET-palackjainak súlycsökkentésével, továbbá műanyagcsomagolásának visszaszorításával.