2014. július 08.

Kampányol a Cinema City

Immár negyedszer jelentkezik nyereményjátékkal a mozihálózat.

Immár negyedszer jelentkezik nyereményjátékkal a mozihálózat.

Idén július 3-án startolt el a Cinema City éves nyereményjátéka, amely hat hétig tart. Ennek keretében 19 moziban, emellett Facebookon, a kampány alkalmából létrehozott microsite-on és mobilalkalmazáson keresztül lehet játszani.

A játékosoknak a mozijegyen megtalálható kódot kell ezen felületek valamelyikére felvinniük. Az azonnali nyeremények mellett heti sorsolások is vannak, a főnyeremények között pedig autó, utazás és mozibérlet szerepelnek.

A promócióhoz kapcsolódó reklámokkal az országos kereskedelmi tévékben, rádiókban, közterületen, neten, a közösségi médiában és magukban a mozikban lehet találkozni.

 

 

Új város csatlakozott a Coca-Cola dunai projektjéhez

14 órája

A Coca-Cola HBC Magyarország támogatásával indult I Love Duna projekt a strandolás és a folyóhoz köthető szabadidős programok népszerűsítésén keresztül szeretné felhívni a figyelmet a felelős vízhasználat fontosságára.

Innovációs versenyt hirdet az SAP

16 órája

15 ezer eurós összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek nagyvállalatok létező problémáit kell megoldaniuk.