2016. november 02.

Kampányol a Discovery Science

Arra ösztönzi nézőit, hogy képzeljék el, milyen lesz a világ 30 év múlva a tudomány és a technika újdonságainak köszönhetően, és milyen hatással lesz mindez az emberiség fejlődésére.

Ennek a jövőbe tekintésnek és egyben a Tudomány Világnapjának méltó köszöntését szolgálja az a 360 fokos ejtőernyős VR videó, amely a YourDiscoveryScience.com weboldalon és az azonos nevű Facebook oldalon lesz elérhető. Együttműködve az Army Parachute Association-nel a videó két szabadon eső ejtőernyős ugrását és egy hatalmas Discovery Science logóra való landolását örökíti meg. Az ejtőernyősökre rögzített Adidas MiCoach Elite Team System biometrikus monitorok segítségével a nézők az ugrás mögötti technikai hátteret is megismerhetik, ami valóban exkluzív, színfalak mögötti élménnyel gazdagít mindenkit a weboldalon és 2D változatban a lineáris csatornán is.

A Discovery Science egy rövid YouTube dokumentumfilmet is készít az IMAGINE THE FUTURE koncepció keretében, amelyben Colin Furze (brit feltaláló), James Kirkham (Chief Strategy Officer of football, Copa90 YouTube csatorna alapítója), valamint Mark Turpin (CEO and Content Producer of Yogscast) közreműködésével bemutatják, hogy a jövőben az ő munkájukat a tudomány és az innováció hogyan alakítja át. A jövővel kapcsolatos elképzeléseiket, jóslataikat a nézők is megoszthatják az #ImagineTheFuture és #WorldScienceDay hashtaggel ellátott posztjaikban.

Mark Turpin kiemelte: “Véleményem szerint a játékok világa előtt rendkívül fényes jövő áll a technológia fejlődésének köszönhetően. A virtuális valóságban az a legnagyszerűbb, hogy a tv képernyőn túllépve minden eddiginél sokkal intenzívebb élményt ad.”

Egy héttel a Tudomány Világnapja előtt, november 3-9. között az innováció számos területét érintő műsorokkal is várja a nézőit a Discovery Science.

Ezt az 5 dolgot rontják el a cégek a weben

20 órája

A vállalatok számára az online tér kiemelt fontosságú marketingeszköznek számít, hiszen a cég az interneten keresztül tudja bemutatni magát, építeni a márkáját.