2015. október 20.

Kampányol a GVH

A cél a fogyasztói tudatosság fejlesztése.

Október 20-án indul a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Gondolja Végig Higgadtan elnevezésű kampánya. Ennek célja a közlés szerint az, hogy segítsen a fogyasztóknak, cégeknek annak a felismerésében, ha egy tájékoztatás megtévesztő, illetve ösztönözze a tudatos fogyasztói magatartást.

Erre a GVH szerint azért van szükség, mert a hozzájuk befutó panaszokból, piaci jelzésekből, illetve az eljárásaik tapasztalataiból úgy tűnik, hogy számos területen bizonytalanság van, ezért fontos lenne a további tájékoztatás.

A kommunikációs kampányban több témát érintenek. Ilyenek a fiktív számlalevelek, a a rákellenes szerek, a termékbemutatók, az üdülési jogok, a fogyókúrás készítmények és az utazási ajánlatok. A GVH az ezekhez kapcsolódó gyakori visszásságokra hívja fel a figyelmet.

A tájékoztatókat plakátokon, szórólapokon és eDM-ek formájában terjeszti a a GVH, illetve azok megtalálhatók a versenyhivatal honlapján is.

Címkék: gvh kampány edukáció

Előretörnek az adatvezérelt kommunikációs csatornák

1 perce

Nyolcadik alkalommal készítette el az Inspira Research a reklámpiac hirdetői percepcióját mérő Marketing MoodBarometer kutatását. A 2020-as adatok egyértelműen mutatják az adatvezérelt marketing területek kedvezőbb megítélését.