2013. március 08.

Kampányol a ZEISS

Branderősítő tavaszi kampányra kapott megbízást az Armadillo Kreatív Ügynökség a ZEISS-től.

Branderősítő tavaszi kampányra kapott megbízást az Armadillo Kreatív Ügynökség a ZEISS-től.

Az ügynökségi megbízás TV- és rádió-spotra, billboard-megjelenésekre, online marketingre, kereső-marketingre, és értékesítést támogató eszközök tervezésére és készítésére vonatkozik, valamint médiavásárlásra.

A megbízó cég tevékenysége nem ismeretlen az Armadillonak, egy-egy kisebb projekten már többször dolgozott a két cég együtt, illetve több mint egy éve az ügynökség megbízást kapott a közösségi médiafeladatokat ellátására is.

Egy jellemző képkocka a kampányból
Egy jellemző képkocka a kampányból

Rósa Gergely, a Carl Zeiss Vision Hungary kereskedelmi- és marketingvezetője elmondta: a kampány célja, hogy „a vásárlókat megismertessük a munkaszemüveg-lencsékkel, hiszen ezek a speciális felhasználási területre készülő szemüveglencsék irodai környezetben kényelmesebben használhatóak, mint az egyfókuszú vagy a multifokális lencsék. Olyan ez, mint a cipő: ha valakinek csak egy cipője van, akkor abban elvileg mindent meg tud csinálni, de mindannyian tudjuk, hogy sportoláshoz ideálisabb egy jó sportcipő, színházba pedig egy alkalmi cipő”.

A március elsejétől április végéig futó kampány ideje alatt a multifokális szemüveglencse mellé 40 ezer forint értékben irodai szemüveglencsét ad ajándékba a ZEISS. Azonban Arany Gábor, az Armadillo operatív igazgatója azt szerette volna, ha nem csak egy akciós ajánlatot közvetítenek a fogyasztóknak, "hanem a tudat alattira is rádolgozunk egy kicsit, ezért került bele az egy hónapig tartó TV-kampányba egy-egy snitt erejéig a holdraszállás, Hollywood, a Google Earth, illetve egy kis kutatós-tudomány, mikroszkóp is. Az Ezért a pillanatért dolgozunk mondanivalót, és természetesen az elmúlt több mint száz év tapasztalatát erősítjük ezekkel a képkockákkal. Neil Armstrong megbízónk objektívjeivel örökítette meg a holdraszállást, a Google Earth különleges felvételeinek elkészítéséhez döntő többségben ugyancsak ZEISS objektíveket használ, ahogy számos Nobel díjas kutatott a cég mikroszkópjaival és a hollywoodi filmek, például a Gyűrűk Ura trilógia operatőrei is ezen márka objektívjeit használják".

Címkék: zeiss Armadillo